Kerana Cinta Wujudnya Aku

Saturday, 25 February 2012

(Gambar)Perkahwinan Ana Raffali Dan Naim

Tahniah kepada Ana Raffali dan Ahmad Aznaim Abdullah diatas perkahwinan,mereka sah sebagai suami isteri hanya dengan sekali lafaz sahaja.


Gambar Majlis Perkahwinan Ana Raffali:
Sedikit keratan berita perkahwinan Ana Raffali dan Naim :

Dengan sekali lafaz, Ana Raffali, 26,sah bergelar isteri kepada Ahmad Aznaim Abdullah, 30, dalam majlis pernikahan yang berlangsung di Masjid Al-Hidayah, Taman Melawati. Majlis yang disaksikan oleh ahli keluarga dan rakan-rakan terdekat ini dimulakan dengan majlis pertunangan Ana Raffali dan Aznaim sejam sebelum mereka diijabkabulkan.

Ana Raffali yang berwalikan bapanya iaitu Mohd Raffali Mohd Nor selamat diijabkabulkan pada 11.55 pagi. Pasangan pengantin tampil dengan busana kelabu sedondon dengan Aznaim yang direka khas oleh Ezuwan Ismail.

Pengantin lelaki memberi 7 dulang hantaran iaitu satu dulang coklat, set perfume Mont Blanc, sireh junjung, manisan, gelang berlian dan cincin, set telekung dan wang hantaran sebanyak RM11,412.

Manakala pengantin wanita membalas 9 dulang hantaran berupa sedulang buah-buahan, bunga rampai, kek, dompet, jam Stuhrling dan perfume Lacoste, sireh junjung, Ipad, cincin, dan 7 biji kamera simbolik 7 tahun perkenalan mereka
Semoga berbahagia hingga akhir hayat :)

No comments:

Post a Comment

Lirik Lagu